Ažurirano: 22.01.2019.

Od Niša do Beča tri puta nedeljno

Najveća niskobudžetna aviokompanija u našem regionu Wizz Air je od 15. novembra uspostavila novu liniju koja će direktno saobraćati na relaciji Niš-Beč. Svi srpski putnici, ali i oni iz susednih zemalja će uživati u mogućnosti da otkriju jedan od najznačajnijih evropskih kulturnih i istorijskih centara po promotivinim cenama.

U periodu novogodišnjih praznika let Niš-Beč će se odvijati tri puta nedeljno i to utorkom, četvrtkom i subotom. Nova linija će biti po promotivnoj ceni od 2399 dinara, odnosno 19,99 evra u jednom pravcu bez iznosa troškova taksi. Na niškom aerodromu je očekivano da će do kraja godine proći čak 360 000 putnika, a prema rečima potparolke niškog aerodroma interesovanje građana na jugu Srbije je veliko za destinaciju Beč.  

Naši iskusni avio agenti su na raspolaganju da odgovore na upit bilo koje kompleksnosti i pronađu Vam odgovarajuću avio kartu.

POŠALJITE UPIT

Wizzair povećava broj letova iz Srbije

Kako kažu i predstavnici za medije iz aviokompanije Wizzair, ova linija za njih predstavlja čak 45 000 novih putnika na godišnjem nivou, što je velika prednost kako za kompaniju tako i za razvitak aerodroma Kontantin Veliki. Zanimljivo je da Wizzair konstantno širi svoju mrežu linija iz Srbije. Samo u ovoj godini je bilo čak 20 linija do 8 država koje su bile dostupne sa oba srpska aerodroma što omogućava bolje poslovne odnose između zemalja.

Ova linija je od velike važnosti s obzirom da je prema statistikama putnicima iz regiona Beč jedna od glavnih destinacija za kako poslovne, tako i turističke povode. Iskoristite povoljnosti koje nudi ova low cost kompanija i za svega 1 sat i 25 minuta direktnog leta se nađite na svom odredištu.

Promocije avio karata

Izdvojeni tekstovi za Vas

Zašto je Poleti.rs siguran partner za avio karte?

Višegodišnje iskustvo u avio turizmu

Naši avio specijalisti su eksperti za globalne rezervacione sisteme pomoću kojih pronalaze najbolje ponude avio karata.

100% sigurna kupovina

Naša kompanija nikada nije bila u blokadi. Posedujemo sve potrebne dozvole i licence za prodaju avio karata.

Kompletna ponuda na jednom mestu

U našoj ponudi se nalaze avio karte svih avio kompanija koje kombinujemo na osnovu vaših potreba.