Ažurirano: 22.01.2019.

Od marta se ukida avio linija Niš – Diseldorf

Prošle godine u ovo vreme glavna vest koja je stizala iz avionskih kompanija koje posluju u Srbiji bila je ta da je irska avio kompanija Ryanair nudi let od Niša do Diseldorfa po ceni od samo 9,99 evra. Međutim, sada je glavna vest koja dolazi iz Ryanair-a to da se let koji poleće sa niškog aerodroma Konstantin Veliki, a ide do Diseldorfa od 31. marta naredne godine ukida.

Komercijalni interesi bili presudni

Ryanair je već vršio komercijalne procene isplativosti ovog leta, te je ne tako davno – 4. novembra ove godine redukovao let Niš – Diseldorf na učestalost od jednom umesto dva puta nedeljno.

Naši iskusni avio agenti su na raspolaganju da odgovore na upit bilo koje kompleksnosti i pronađu Vam odgovarajuću avio kartu.

POŠALJITE UPIT

S obzirom na to da je brzo nakon toga doneta odluka o ukidanju ovog leta, te je iznenadila mnoge, iz Ryanair-a su odlučili i da je obrazlože: „Nakon komercijalnog i operativnog ispitivanja i analize, linija između Niša i Dizeldorfa je otkazana za letnju sezonu 2019. godine. Korisnici usluga niškog aerodroma mogu koristiti druge letove naše kompanije do Berlina, Bratislave, Milana, Bergama i Stokholma“.

Sem ovoga, i niskobudžetna avio kompanija Vizer je najavila ukidanje letova na relaciji Niš – Malme od januara naredne godine, a ova kompanija je imala isto obrazloženje. Naime – letovi nisu dovoljno popunjeni.

Aerodromi na ovo nikako nisu mogli da utiču, s obzirom na to da avio kompanije same određuju sopstveno poslovanje. Ova vest svakako nije dobra za niški aerodrom koji je prepoznatljiv po svojoj ponudi niskobudžetnih letova. Do sada je na aerodromu Konstantin Veliki bilo 11 ovakvih letova, dok će ukidanjem leta do Malmea i do Diseldorfa taj broj spasti na 9.

Promocije avio karata

Izdvojeni tekstovi za Vas

Zašto je Poleti.rs siguran partner za avio karte?

Višegodišnje iskustvo u avio turizmu

Naši avio specijalisti su eksperti za globalne rezervacione sisteme pomoću kojih pronalaze najbolje ponude avio karata.

100% sigurna kupovina

Naša kompanija nikada nije bila u blokadi. Posedujemo sve potrebne dozvole i licence za prodaju avio karata.

Kompletna ponuda na jednom mestu

U našoj ponudi se nalaze avio karte svih avio kompanija koje kombinujemo na osnovu vaših potreba.