Ažurirano: 06.12.2018.

Er Srbija ima najbolji rejting u regionu

Avio-kompanija iz Srbije dobila je nagradu za avio-prevoznika sa najboljim rejtingom u regionu u 2018. godini. Detaljnu evaluaciju nacionalne avio-kompanije obavila je agencija AirlineRatings.com koja je dala najvišu ocenu Er Srbiji za bezbednost tokom leta. Takođe, naša avio-kompanija je dobila pet zvezdica za sve obuhvatne proizvode i uslugu i tako je postala avio-kompanija sa naboljim rejtingom na jugoistoku Evrope.

Prema rečima generalne menadžerke Er Srbije Dragane Fantov Nikolić rezultat koji je naša avio-kompanija ostvarila je najbolji pokazatelj da Er Srbija napreduje i usavršava uslugu koju pruža putnicima. Avio-kompaniji je bezbednost na prvom mestu, a ova nagrada potvrđuje da se Er Srbija trudi da svojim putnicima pruži pre svega bezbedan let.

Takođe, generalna menadžerka Er Srbije je istakla da će se avio-kompanija potruditi da opravda ovu nagradu, tako što će u narednom periodu unapređivati uslugu za svoje putnike.

Urednik portala AirlineRatings.com Džefri Tomas čestitao je Er Srbiji nagradu i osvrnuo se na bogatu istoriju koju ima srpska avio-kompanija. On je istakao da je Er Srbija još od osnivanja bila srce srpske privrede, kao i da ima modernu flotu koju, između ostalog, čine i letelice Airbus i ATR, koje operativno spadaju u najbolje avione.

Naši iskusni avio agenti su na raspolaganju da odgovore na upit bilo koje kompleksnosti i pronađu Vam odgovarajuću avio kartu.

POŠALJITE UPIT

Kriterijumi za ocenjivanje avio-kompanija

Portal AirlineRatings.com ocenjivanje vrši na osnovu analize regulatornih tela za avijaciju i vodećih sektorskih udruženja. Takođe, portal prilikom evaluacije koristi vladine podatke, kao i dokumenta koja avio-prevoznici dostavljaju nadležnim vlastima.

Ocenjivanje avio-kompanija na portalu podrazumeva, između ostalog, i sledeće kriterijume: sertifikat IOSA, odobrenje američke Savezne vazdušne uprave (USA FAA), proveru flote, registrovanu smrtnost tokom leta, ocene za zemlju u kojoj avio-prevoznik posluje koje daje Organizacija međunarodnog civilnog vazduhoplovstva (ICAO), kao i druge parametre.

Osim Er Srbije, navedeni portal je obavljao evaluaciju i drugih avio-kompanija iz regiona – Croatia Airlines, Adria Airways, Montenegro Airlines, Wizz Air, Aegean Air, Tarom i Bulgaria Air.

Ova nagrada je još jedna u nizu, koje je Er Srbija dobila proteklih nekoliko godina. Naime, nacionalna avio-kompanija je prošle godine proglašena za Lidera na tržištu avio-kompanija za 2017. godinu na godišnjoj ceremoniji dodele nagrada časopisa “Er transport vorld” u Njujorku.

Promocije avio karata

Izdvojeni tekstovi za Vas

Zašto je Poleti.rs siguran partner za avio karte?

Višegodišnje iskustvo u avio turizmu

Naši avio specijalisti su eksperti za globalne rezervacione sisteme pomoću kojih pronalaze najbolje ponude avio karata.

100% sigurna kupovina

Naša kompanija nikada nije bila u blokadi. Posedujemo sve potrebne dozvole i licence za prodaju avio karata.

Kompletna ponuda na jednom mestu

U našoj ponudi se nalaze avio karte svih avio kompanija koje kombinujemo na osnovu vaših potreba.