Ažurirano: 05.03.2019.

Air Serbia predstavila nove destinacije na Sajmu turizma

Na nedavno završenom beogradskom Sajmu turizma predstavila se i srpska nacionalna avio-kompanija Air Serbia. U okviru njene ponude našlo se devet novih destinacija, odnosno sedam redovnih linija za Kijev, Madrid, Barselona, Rijeka, Krasnodar, Helsinki i Kairo, kao i dve sezonske za Nicu i Zadar. Posetioci Sajma turizma su imali priliku da kupe avio-karte za navedene, ali i druge destinacije, i to po specijalnim sajamskim cenama.

“Brže do karte” – pult sa specijalnim pogodnostima za putnike

Air Serbia je vrlo praktično predstavila sve mogućnosti kupovine avio-karata putem posebnog pulta koji je nosio naziv “Brže do karte”. Na ovom pultu su bile dostupne sve informacije o kupovini i dodatnim uslugama ove avio-kompanije, a akcenat je bio na online kupovini karata preko njenog zvaničnog sajta. Svi oni koji su na licu mesta na ovaj način kupili avio-kartu, dobili su neku pogodnost u vidu besplatne rezervacije sedišta po izboru, dodatng prtljaga, prvenstva pri ukrcavanju i slično tome.

Virtuelni doživljaj novih destinacija

Usluga kompanije Air Serbia prvi put je predstavljena putem specijalnih VR naočara, koje su omogućile zainteresovanim posetiocima da zavire u unutrašnjost putničke kabine i prošetaju kroz kokpit, ekonomsku i biznis klasu u avionu. Pored toga, na isti način im je omogućen i virtuelni doživljaj devet pomenutih destinacija.

Prezentacija kompanije je uključila i jednu nagradnu igru, u okviru koje su posetioci pomoću specijalnog touch screen-a mogli da naprave fotografiju sa pozadinom neke od novih destinacija. Objavljivanjem ove fotografije na instagram profilima uz hešteg #AirSerbiaFAIRytale, svaki od posetilaca se kandidovao za izbor najlepše fotografije koja osvaja dve karte za destinaciju koja je prikazana na fotografiji.

Koliko je važno predstavljanje kompanije Air Serbia na ovoj značajnoj manifestaciji potvrdila je i direktorka za komercijalu Er Srbije Dragana Frantov Nikolić: “Povoljnije cene i nenaplaćivanje troškova izdavanja karata, bile su dobar razlog za sve one koji su želeli da nas posete na štandu u hali 1. Najveća i najuspešnija turistička manifestacija u regionu je idealna prilika da se sretnemo sa ljubiteljima putovanja i predstavimo našu ponudu koja se stalno unapređuje.”

Promocije avio karata

Izdvojeni tekstovi za Vas

Kategorije: Magazin

Objavljeno: 22.05.2019.

Kategorije: Vesti

Objavljeno: 16.05.2019.

Kategorije: Magazin

Objavljeno: 16.05.2019.

Zašto je Poleti.rs siguran partner za avio karte?

Višegodišnje iskustvo u avio turizmu

Naši avio specijalisti su eksperti za globalne rezervacione sisteme pomoću kojih pronalaze najbolje ponude avio karata.

100% sigurna kupovina

Naša kompanija nikada nije bila u blokadi. Posedujemo sve potrebne dozvole i licence za prodaju avio karata.

Kompletna ponuda na jednom mestu

U našoj ponudi se nalaze avio karte svih avio kompanija koje kombinujemo na osnovu vaših potreba.

Kompletna ponuda avio karata na jednom mestu

100% sigurna kupovina