Ažurirano: 06.02.2019.

Air Serbia najbolje ocenjena avio-kompanija u JIE

Air Serbia je najbolje ocenjena avio-kompanija u jugoistočnoj Evropi za 2018. godinu. Srpski nacionalni avio prevoznik je ovo priznanje dobio od AirlineRatings.com, jednog od najznačajnijih portala u oblasti civilne avijacije.

Prva u kategoriji bezbednosti

U zvaničnom saopštenju koje je izdala Air Serbia se navodi da je ova kompanija nagrađena sa maksimalnih sedam zvezdica u kategoriji bezbednosti, i pet zvezdica za kompletan proizvod i uslugu, što je čini najbolje rangiranom avio-kompanijom jugoistočne Evrope.

“Pomenuti rezultat potvrđuje da stalno napredujemo i unapređujemo uslugu koju pružamo putnicima. Bezbednost je uvek na prvom mestu, a najveća ocena to i potvrđuje“, izjavila je direktorka za Komercijalu Air Serbia Dragana Frantov Nikolić, dodajući pri tom, da će u narednom periodu kompanija još intenzivnije raditi na unapređenju kvaliteta svoje usluge.

Naši iskusni avio agenti su na raspolaganju da odgovore na upit bilo koje kompleksnosti i pronađu Vam odgovarajuću avio kartu.

POŠALJITE UPIT

Air Serbia je uz visoke ocene AirlineRatings.com dobila i čestitku glavnog urednika Džefrija Tomasa, koji se ovom prilikom osvrnuo na istorijat kompanije i njen značaj za srpsku ekonomiju.  „Air Serbia je važan pokretač ekonomije od trenutka kad je nastala. Aviokompanija ima modernu flotu Airbusi ATR aviona, i sada je operativno među najboljima“, izjavio je Tomas.

Airlines.com – najznačajniji sajt za civilnu avijaciju

AirlineRatings.com važi za portal sa najvećim autoritetom u oblasti avio-saobraćaja, a ocenjivanje se vrši na osnovu izveštaja regulatornih tela u avio industriji i vodećih sektorskih udruženja, a na krajnji izveštaji se formiraju na osnovu kontrole vladinih organizacija, kao i dokumenata koje avio-kompanije dostavljaju nadležnim organima.

U konkurenciji za najbolje ocenjenu avio-kompaniju jugoistočne Evrope bili su i Croatia Airlines, Adria Airways, Montenegro Airlines, WizzAir, Aegean Airlines, Tarom, kao i Bulgaria Air.

Promocije avio karata

Izdvojeni tekstovi za Vas

Zašto je Poleti.rs siguran partner za avio karte?

Višegodišnje iskustvo u avio turizmu

Naši avio specijalisti su eksperti za globalne rezervacione sisteme pomoću kojih pronalaze najbolje ponude avio karata.

100% sigurna kupovina

Naša kompanija nikada nije bila u blokadi. Posedujemo sve potrebne dozvole i licence za prodaju avio karata.

Kompletna ponuda na jednom mestu

U našoj ponudi se nalaze avio karte svih avio kompanija koje kombinujemo na osnovu vaših potreba.