Ažurirano: 18.01.2019.

Air France od marta 2019. ponovo leti na relaciji Pariz-Beograd

Air France se vraća na beogradski aerodrom. Francuska nacionalna avio-kompanija je najavila da će od 31. marta 2019. godine biti obnovljeni letovi na relaciji Pariz-Beograd-Pariz. Nakon šest godina pauze, letovi će se ponovo odvijati, i to jednom dnevno, a putnike će prevoziti avioni tipa Airbus A319 i A320.

Brži pristup do više od 1000 destinacija

Polasci iz Pariza sa aerodroma Šarl de Gol planirani su za 12:20h, sa oznakom leta AF1660, a očekivani dolazak na beogradski aerodrom je u 14: 35. Polasci iz Beograda su predviđeni za svaki dan u 15:25, letom AF1661, sa dolaskom na pariski aerodrom oko 17:55. Najkraći let bi trebalo da traje nešto manje od 2 sata i 30 minuta.

Naši iskusni avio agenti su na raspolaganju da odgovore na upit bilo koje kompleksnosti i pronađu Vam odgovarajuću avio kartu.

POŠALJITE UPIT

Putnici će imati na raspolaganju sedam nedeljnih letova avionima Air France-a, kao i 14 letova podeljenih sa Air Serbia-om, što putnicima iz Srbije naročito pogoduje zbog bržeg i lakšeg pristupa do više od 1000 destinacija u mreži letova avio kompanije Air France i njenih partnera.

Šestogodišnja pauza

Poslednji put Air France je na relaciji Beograd-Pariz leteo 2013. godine, a poslednjih pet godina letove na ovoj liniji je obavljala samo Air Serbia. Srpska avio-kompanija je imala potpisan kodšer sporazum sa ovim francuskim prevoznikom, na osnovnu kojih je letove obavljala samo Air Serbia. Do Pariza se, osim ovim putem, može leteti i sa niskotarifnom avio-kompanijom Wizz Air koja obavlja letove do aerodroma Paris Beauvais.

Promocije avio karata

Izdvojeni tekstovi za Vas

Zašto je Poleti.rs siguran partner za avio karte?

Višegodišnje iskustvo u avio turizmu

Naši avio specijalisti su eksperti za globalne rezervacione sisteme pomoću kojih pronalaze najbolje ponude avio karata.

100% sigurna kupovina

Naša kompanija nikada nije bila u blokadi. Posedujemo sve potrebne dozvole i licence za prodaju avio karata.

Kompletna ponuda na jednom mestu

U našoj ponudi se nalaze avio karte svih avio kompanija koje kombinujemo na osnovu vaših potreba.