Ažurirano: 16.04.2019.

Aerodrom u Minhenu najbolji u Evropi

Međunarodna agencija za rejting u vazdušnom saobraćaju Skytrax je objavila da je aerodrom Changi u Singapuru najbolji svetski aerodrom, dok je minhenski najbolje rangiran aerodrom u Evropi.

Neki od glavih kriterijuma pri selekciji bili su dostupnost wifi konekcije i uređaja za punjenje energije, cene i raznovrsnost usluga, ljubaznost i veštine osoblja, čistoća, lakoća tranzita i ostalo.

Aerodrom u Minhenu

Bogata ponuda minhenskog aerodroma

Na aerodromu u Minhenu ne morate putovati prvom klasom da biste uživali u udobnim salonima, a i ponuda hrane na aerodromu je raznovrsna. U 60 restorana internacionalne kuhinje, možete uživati i u ukusima lokalnhih, bavarskih piva. Neka od najpopularnijih mesta među putncima na aerodromu su svakako saloni za masažu i lepotu, teretana sa tuš kabinama i kazino.

Pored minhenskog, od evropskih aerodroma u top 15 izdvojili su se i londonski Heathrow, ciriški aerodrom, aerodrom u Frankfurtu, Shiphol u Amsterdamu, kao i aerodrom u Kopenhagenu.

Ipak, minhenski aerodrom, iako vodeći na evropskom kontinentu, zauzeo je tek sedmo mesto na ovoj rang listi, iza azijskih aerodroma kao što su i tokijski Haneda, južnokorejski Inčon, katarski Hamad, hongkongški aerodrom i japanski Chubu Centrair.

Kako Skytrax bira najbolje aerodrome?

Skytrax je internacionalna kompanija za prikupljanje podataka o zadovoljstvu putnika. Oni sprovode istraživanja na komercijalnim letovima širom sveta, sakupljajući primedbe i pohvale putnika na uslužnost aerodroma, ponašanje kabinskog osoblja, zabavni program i gastronomski doživljaj u avionu.

Takođe, kompanija ima i interaktivni forum, preko kog komunicira sa potencijalnim putnicima, i pruža im informacije i mišljenja o odabranoj avio kompaniji. Godišnje organzuju dve dodele nagrada: nagradu za Najbolju aviokompaniju u svetu i nagradu za Najbolji svetski aerodrom.

Promocije avio karata

Izdvojeni tekstovi za Vas

Zašto je Poleti.rs siguran partner za avio karte?

Višegodišnje iskustvo u avio turizmu

Naši avio specijalisti su eksperti za globalne rezervacione sisteme pomoću kojih pronalaze najbolje ponude avio karata.

100% sigurna kupovina

Naša kompanija nikada nije bila u blokadi. Posedujemo sve potrebne dozvole i licence za prodaju avio karata.

Kompletna ponuda na jednom mestu

U našoj ponudi se nalaze avio karte svih avio kompanija koje kombinujemo na osnovu vaših potreba.

Kompletna ponuda avio karata na jednom mestu

100% sigurna kupovina