Ažurirano: 13.02.2019.

Subagenti

Partnerski program za subagente u prodaji avio karata

Poleti loyalty program osmišljen je kako bi razvijao odnose sa drugim turističkim agencijama, po pitanju prodaje avio karata. Svi subagenti tretirani su ravnopravno i svako se pojedinačno može izboriti za brojne benefite.

Naš program je potpuno prilagođen radu sa subagentima i sasvim sigurno će doprineti obostranom rastu obima prodaje i efikasanosti poslovanja. Kako bi način obrade Vaših zahteva bio što efiksaniji, u potpunosti smo na raspolaganje smo stavili iskusnog agenta, koji će isključivo biti zadužen za rad sa subagentima.

Želimo Vam uspešnu saradnju.


Dokumenta za preuzimanje:


O SISTEMU PODSTICAJA

Sa velikim zadovoljstvom Vas obaveštavamo da je od 01.01.2019. u primeni Poleti loyalty program namenjen saradnji sa našim subagentima. Naš Loyalty program omogućava da kroz brojne benefite podignemo nivo saradnje na viši nivo, sve sa ciljem obostranog rasta prodaje avio karata.

Sistem podsticaja podrazumeva:

  • Za 5 i više prodatih avio karata mesečno logo Vaše agencije sa kontakt informacijama biće istaknut na naslovnoj strani na poleti.rs. Isto tako baner sa Vašim logotipom, kontakt informacijama i linkom ka Vašem sajtu biće šerovan nekoliko puta mesečno na našoj Facebook stranici, što će sasvim sigurno doprineti većoj posećenosti Vašeg sajta.
  • Za 8 i više prodatih avio karata mesečno uz sve prethodne benefite iz 1. stavke ostvarujete pravo na dodatnu proviziju za svaku prodatu avio kartu narednog meseca u iznosu od 500 RSD, koje Vam dodatno odobrava Poleti.
  • Za 100 i više prodatih avio karata u toku jedne kalendarske godine ostvarujete pravo na gratis kartu u iznosu od 15.000 RSD ili umanjenje neke karte za pomenuti iznos.

Vaš partner, Poleti


KONTAKT

Kontakt osoba za pitanja oko loyalty programa za subagente i Ugovora o subagenturi

Luka Dragašević, Head od Reservations and Ticketing Department

Direktan kontakt: 011-26-86-290 ili  060-36-36-363 ili luka@poleti.rs

Adresa: Balkanska 27, Beograd

Promocije avio karata

Izdvojeni tekstovi za Vas

Zašto je Poleti.rs siguran partner za avio karte?

Višegodišnje iskustvo u avio turizmu

Naši avio specijalisti su eksperti za globalne rezervacione sisteme pomoću kojih pronalaze najbolje ponude avio karata.

100% sigurna kupovina

Naša kompanija nikada nije bila u blokadi. Posedujemo sve potrebne dozvole i licence za prodaju avio karata.

Kompletna ponuda na jednom mestu

U našoj ponudi se nalaze avio karte svih avio kompanija koje kombinujemo na osnovu vaših potreba.