Low cost letovi iz Niša – Jeftini letovi iz Niša

Low cost letovi iz Niša omogućavaju da uz niskobudžetne kompanije letite uz mnogo jeftinije cene karata od onih regularnih, uz nešto drugačija pravila kada je u pitanju ketering i prtljag. Kada su u pitanju jeftini letovi iz Niša, nekoliko avio kompanija je do sad imalo priliku da u redovnom saobraćaju posluje sa aerodromom Konstatin Veliki, od kojih su dve mađarski Wizzair i irski Ryanair.

Niš

Beč

od 45€

Niš

Dortmund

od 39€

Niš

Stokholm

od 20€

Zašto je Poleti.rs siguran partner za avio karte?

Višegodišnje iskustvo u avio turizmu

Naši avio specijalisti su eksperti za globalne rezervacione sisteme pomoću kojih pronalaze najbolje ponude avio karata.

100% sigurna kupovina

Naša kompanija nikada nije bila u blokadi. Posedujemo sve potrebne dozvole i licence za prodaju avio karata.

Kompletna ponuda na jednom mestu

U našoj ponudi se nalaze avio karte svih avio kompanija koje kombinujemo na osnovu vaših potreba.

Low cost kompanije koje lete iz Niša

Low cost letovi iz Niša su pre svega diktirani rasporedom avio-kompanija, pri čemu je raspored podložan promeni u zavisnosti od sezone letenja (letnje i zimske), i ažurira se na godišnjem nivou, zbog čega se može desiti da neki od letova iz prethodne sezone uopšte ne budu zastupljeni u okviru naredne. Međutim, poleti.rs stručnjaci su tu da vam ažurno dostavljaju informacije vezane za jeftine avio karte iz Niša, kao i za rezervaciju istih.

NAPOMENA: Spisak ovih avionskih kompanija koje lete iz Niša je podložan promenama, kao i raspored letenja, a ovo su neke od low cost kompanija koje su poletale sa niškog aerodroma:

 

  • Wizz Air
  • Ryanair

 

Jeftini letovi Wizz Air iz Niša

Kada su u pitanju jeftini letovi iz Niša, mađarska aviokompanija Wizz Air predstavlja jednog od najpopularnijih avio prevoznika u domenu low cost letova, pa stoga ne iznenađuje ni tražnja jeftinih avio karata baš preko ovog prevoznika. Low cost letovi su razlog zašto je baš ova avio kompanija izdjestvovala status jedne od najznačajnijih u Srednjoj i Istočnoj Evropi.

Low cost Niš – ostvareni letovi u okviru avio prevoznika Wizz Air

Kada je reč o jeftinim letovima iz Niša podsredstvom aviokompanije Wizz Air, najpopularniji letovi su od Niša od Beča, i od Niša do Bazela, a pored ovih destinacija, tu je i let od Niša do Memingena, idiličnog gradića u saveznoj državi Bavarskoj.

Jeftine avio karte Ryanair iz Niša

Kao druga najpoznatija avio kompanija kad su u pitanju jeftine avionske karte, irski Ryanair već određen period vremena posluje u Nišu, pri čemu odredišta zastupljena od strane ove kompanije variraju u zavisnosti od sezone, i mogu biti promenjena odlukom kompanije, u bilo kom trenutku.

Jeftine avionske karte iz Niša – ostvareni letovi u okviru avio-kompanije Ryanair

Kada je reč o popularnim letovima ostvarenim preko kompanije Ryanair iz Niša, dve dostupne destinacije za sad predstavljaju let od Niša do Berlina, i let od Niša do Bratislave, koje su istovremeno i neke od najpopularnijih destinacija među domaćim putnicima, bar kad su u pitanju aerodrom Niš letovi.

Pogledajte ponudu jeftinih avio karata iz Niša, i na vreme rezervišite karte do željene destinacije. Pogledajte na našem sajtu ponudu jeftinih avio karata sa niškog aerodroma, i preko nas rezervišite najjfetinije avio karte za neku od popularnih evropskih destinacija!