Low cost letovi iz Beograda – Jeftini letovi iz Beograda

Low cost letovi iz Beograda su mnogobrojni, a Poleti stručnjaci za Vas pronalaze najpovoljnije avio karte! Uz niskobudžetne avio kompanije koje lete iz Beograda, po nižoj ceni su dostupni jeftini letovi iz Beograda kojima možete stići do željenih evropskih destinacija. Uz podjednaku bezbednost tokom leta kao i kod redovnih avio letova, uz nešto drugačija pravila po pitanju prtljaga i keteringa, low cost iz Beograda je idealan način za jeftino avio putovanje.

Beograd

London

od 152€

Beograd

Rio de Žaneiro

od 668€

Beograd

Rio de Žaneiro

od 783€

Beograd

Istanbul

od 124€

Beograd

Milano

od 194€

Beograd

Frankfurt

od 141€

Zašto je Poleti.rs siguran partner za avio karte?

Višegodišnje iskustvo u avio turizmu

Naši avio specijalisti su eksperti za globalne rezervacione sisteme pomoću kojih pronalaze najbolje ponude avio karata.

100% sigurna kupovina

Naša kompanija nikada nije bila u blokadi. Posedujemo sve potrebne dozvole i licence za prodaju avio karata.

Kompletna ponuda na jednom mestu

U našoj ponudi se nalaze avio karte svih avio kompanija koje kombinujemo na osnovu vaših potreba.

Low cost avio kompanije koje lete iz Beograda

Jeftini letovi iz Beograda koji su na raspolaganju svim građanima Srbije, ali i strancima koji presedaju ovde, mogući su uz brojne niskobudžetne avio kompanije koje lete iz Beograda.

NAPOMENA: Spisak ovih avionskih kompanija koje lete iz Beograda je podložan promenama, kao i raspored letenja, a ovo su neke od low cost kompanija koje su poletale sa beogradskog aerodroma:

Wizz Air letovi iz Beograda

Wizz Air letovi iz Beograda mogući su od 2010. godine kada je ova kompanija počela da saobraća iz naše zemlje. Reč je o mađarskoj low cost avionskoj kompaniji, koja važi za najveću kompaniju ovog tipa u Srednjoj i Istočnoj Evropi.

Kada je u pitanju kompanija Wizz Air letovi iz Beograda koji su bili traženi i dostupni njenim korisnicima za krajnju destinaciju su imali Ajdhoven, Malme, Stokholm, Hanover, Memingen, Bazel, Dortmund, a među najtraženijim bile su i avio karte do Pariza, avio karte do Londona, kao i do Malte.

Easy Jet letovi iz Beograda

Uz britansku low cost kompaniju Easy Jet ostvareni su brojni jeftini letovi iz Beograda do Berlina, Ženeve, kao i Bazela.

Norwegian Air letovi iz Beograda

Low cost letovi iz Beograda uz niskobudžetnu avionsku kompaniju Norwegian Air omogućeni su 2007. godine. Uz ovu kompaniju ostvareni su direktni jeftini letovi iz Beograda do Osla.

Transavia letovi iz Beograda

Uz holandsku niskobudžetnu kompaniju Transavia Airlines mnogim putnicima omogućen je direktan let do Holandije po nižoj ceni. Ova kompanija je 2017. godine uspostavila direktne letove na relaciji Beograd – Amsterdam.

Pegasus Airlines letovi iz Beograda

Pegasus Airlines je druga po veličini avionska kompanija u Turskoj, a iz Beograda leti od 2013. godine. Uz ovu avionsku kompaniju ostvareni su brojni low cost letovi iz Beograda do Istanbula.

FlyDubai letovi iz Beograda

FlyDubai se smatra low cost kompanijom koja je započela letove sa beogradskog aerodroma 2011. godine. Ova avionska kompanija je velikom broju putnika omogućila jeftnije avionske karte za Dubai.

Aegean Airlines letovi iz Beograda

Najjeftiniji letovi iz Beogada ostvareni su i uz grčku niskobudžetnu avionsku kompaniju Aegean Airlines. Putnici su najviše interesovanja pokazali za let ovom kompanijom kada su u pitanju low cost letovi iz Beograda do Atine, low cost letovi do Kaira, avionske karte za Solun, jeftine avio karte iz Beograda do Rodosa, kao i do drugih destinacija.

Kao i sami letovi, saradnja sa avionskim kompanijama je takođe podložna promenama, pa je pre planiranja putovanja svakako neophodno proveriti sve informacije na zvaničnim sajtovima.

Karte za gradove do kojih lete low cost kompanije iz Beograda dostupne su vam na našem sajtu poleti.rs , a kod nas se možete i detaljno informisati o aerodromima željenih destinacija. Pogledajte ponudu avionskih karata i rezervišite ih na vreme.