Jeftini letovi iz Temišvara – Low cost letovi iz Temišvara

Jeftini letovi iz Temišvara su jedan od najčešćih razloga zbog kojih se brojni putnici odlučuju da ovde započnu svoje putovanje. Uz Poleti stručnjake možete rezervisati jeftine avio karte iz Temišvara i na taj način uz nižu cenu stići do željenih destinacija.

“Wizz Air Temišvar” jedna je od najčešćih pretraga putnika koji za početnu stanicu biraju Međunarodni aerodrom Trajan Vuja, jer je ovo avionska kompanija kojom su do sada najčešće realizovani low cost letovi iz Temišvara. Blizina ovog aerodroma i letovi koje nude kompanije koje sa njim posluju su izuzetno primamljivi našim putnicima.

Temišvar

Barselona

od 58€

Temišvar

Valensija

od 32€

Temišvar

Rim

od 45€

Temišvar

Tel Aviv

od 56€

Temišvar

Bari

od 19€

Temišvar

Bolonja

od 25€

Zašto je Poleti.rs siguran partner za avio karte?

Višegodišnje iskustvo u avio turizmu

Naši avio specijalisti su eksperti za globalne rezervacione sisteme pomoću kojih pronalaze najbolje ponude avio karata.

100% sigurna kupovina

Naša kompanija nikada nije bila u blokadi. Posedujemo sve potrebne dozvole i licence za prodaju avio karata.

Kompletna ponuda na jednom mestu

U našoj ponudi se nalaze avio karte svih avio kompanija koje kombinujemo na osnovu vaših potreba.

Jeftine avio karte iz Temišvara uz low cost kompanije

Međunarodni aerodrom “Trajan Vuja” u Temišvaru je Beogradu najbliži međunarodni aerodrom. Upravo iz ovog razloga veliki broj naših putnika rezerviše jeftine avio karte iz Temišvara, koje omogućavaju low cost kompanije koje poleću sa ovog aerodroma.

NAPOMENA: Spisak ovih avionskih kompanija uz koje se ostvaruju jeftini letovi iz Temišvara je podložan promenama, kao i raspored letenja, a ovo su neke od low cost kompanija koje su poletale sa temišvarskog aerodroma i čiji su letovi bili traženi:

Jeftini letovi Wizz Air Temišvar

Uz najveću nisobudžetnu avionsku kompaniju Wizz Air Temišvar je do sada veliki broj puta bio početna stanica do Belgije, Italije, Holandije, Francuske, Španije i Ujedinjenog kraljevstva. Najtraženije avio karte iz Temišvara do sada su bile upravo karte ove kompanije.

Jeftini letovi Ryanair Temišvar

Kada je u pitanju poznata avionska kompanija Ryanair Temišvar i njegov aerodrom postali su domaćini za letove ove kompanije 2016. godine. Uz ovu low cost kompaniju ostvareni su brojni jeftini letovi iz Temišvara do Bukurešta i Milana.

Low cost letovi iz Temišvara nisu jedini razlog posećenosti temišvarskog aerodroma. U avionske kompanije koje su poletale sa aerodroma Trajan Vuja spadaju i Lufthansa i TAROM, pa su njihovi letovi i avio karte iz Temišvara koje ove kompanije nude često bile tražene od strane naših turista, ali i putnika okolnih zemalja, kao i onih kojima letovi iz Temišvara služe za presedanje.

Uz Poleti.rs možete se detaljno informisati o temišvarskom aerodromu i rezervisati avio karte iz Temišvara do željenih destinacija. Naši stručnjaci za vas traže najpovoljnije letove, a na raspolaganju vam je i naš vodič za putnike kako biste bili potpuno spremni za putovanje.