Jeftini letovi iz Budimpešte – Low cost letovi iz Budimpešte

Low cost letovi iz Budimpešte su mnogobrojni i omogućavaju da uz niskobudžetne kompanije letite uz mnogo jeftinije cene karata od onih regularnih, uz nešto drugačija pravila kada je u pitanju ketering i prtljag, a Poleti stručnjaci su tu da za Vas pronalaze najpovoljnije avio karte!

Kada je u pitanju Budimpešta letovi koje nude low cost avio kompanije pokrivaju različite destinacije, pritom je nekoliko avio kompanija do sad imalo priliku da u redovnom saobraćaju posluje sa aerodromom BUD, od kojih su kod naših putnika najpoznatije (i najpopularnije) mađarski Wizzair – čije se sedište nalazi na BUD-u, i irski Ryanair.

Budimpešta

Tuluz

od 75€

Budimpešta

Moskva

od 73€

Budimpešta

Aman

od 52€

Budimpešta

Alikante

od 49€

Budimpešta

Liverpul

od 49€

Budimpešta

Atina

od 43€

Zašto je Poleti.rs siguran partner za avio karte?

Višegodišnje iskustvo u avio turizmu

Naši avio specijalisti su eksperti za globalne rezervacione sisteme pomoću kojih pronalaze najbolje ponude avio karata.

100% sigurna kupovina

Naša kompanija nikada nije bila u blokadi. Posedujemo sve potrebne dozvole i licence za prodaju avio karata.

Kompletna ponuda na jednom mestu

U našoj ponudi se nalaze avio karte svih avio kompanija koje kombinujemo na osnovu vaših potreba.

Low cost avio kompanije koje lete iz Budimpešte

Low cost letovi iz Budimpešte su pre svega diktirani rasporedom avio-kompanija, pri čemu je raspored podložan promeni u zavisnosti od sezone letenja (letnje i zimske), i ažurira se na godišnjem nivou, zbog čega se može desiti da neki od letova iz prethodne sezone uopšte ne budu zastupljeni u okviru naredne. Međutim, naši stručnjaci su tu da vam ažurno dostavljaju informacije vezane za jeftine avio karte iz Budimpešte, kao i za rezervaciju istih.

NAPOMENA: Spisak ovih avionskih kompanija koje lete iz Budimpešte je podložan promenama, kao i raspored letenja, a ovo su neke od low cost kompanija koje su poletale sa budimpeštanskog aerodroma:

  • Wizz Air
  • Ryanair
  • Easyjet
  • Transavia
  • Transavia France
  • Norwegian Air Shuttle
  • Air Baltic
  • Iberia
  • Flybe
  • Vueling

Low cost letovi Wizz Air iz Budimpešte

Kada su u pitanju jeftini letovi iz Budimpešte, mađarska aviokompanija Wizz Air, čije je sedište na aerodromu BUD, predstavlja jednog od najpopularnijih avio prevoznika u domenu low cost letova, pa stoga ne iznenađuje ni tražnja jeftinih avio karata baš preko ovog prevoznika.

Low cost letovi su razlog zašto je baš ova avio kompanija izdjestvovala status jedne od najznačajnijih u Srednjoj i Istočnoj Evropi, pa je stoga i jedan od najpopularnijh i najčešće biranih avio prevoznika i među našim putnicima, a i prevoznika u koga imaju najviše poverenja kada su u pitanju letovi iz Budimpešte.

Low cost Budimpešta – ostvareni letovi u okviru avio prevoznika Wizz Air

Kada je reč o jeftinim letovima iz Budimpešte podsredstvom aviokompanije Wizz Air, najpopularniji letovi su od Budimpešte do Frankfurta, i od Budimpešte do Madrida, Londona, Lisabona, Brisela i drugih evropskih prestonica, poput bugarske prestonice Sofije i Milana u Italiji.

Low cost letovi Ryanair iz Budimpešte

Kao druga najpoznatija avio kompanija kad su u pitanju jeftine avionske karte, irski Ryanair već određen period vremena posluje u Budimpešti, pri čemu odredišta zastupljena od strane ove kompanije variraju u zavisnosti od sezone, ili generalne potrebe za određenim letovima među putnicima.

Jeftine avionske karte iz Budimpešte – ostvareni letovi u okviru avio-kompanije Ryanair

Kada je reč o popularnim letovima ostvarenim preko kompanije Ryanair iz Budimpešte, dostupne destinacije predstavljaju let od Budimpešte do Londona, let od Budimpešte do Praga, let od Budimpešte do Dablina, let od Budimpešte do Pariza, što su istovremeno i neke od najpopularnijih destinacija među putnicima, a tu je i let od Budimpešte do grčke prestonice Atine.

Pogledajte ponudu jeftinih avio karata iz Budimpešte, i na vreme rezervišite karte do željene destinacije. Pogledajte na našem sajtu ponudu jeftinih avio karata sa budimpeštanskog aerodroma (BUD), i preko nas rezervišite najjfetinije avio karte za neku od popularnih evropskih destinacija!