Avio karte Beograd Tivat

Avio karte Beograd Tivat – sve na jednom mestu! Let Beograd Tivat nudi veliki broj avio-kompanija, a najviše letova do sada izvršile su određene avio kompanije, kao što su: Air Serbia, Montenegro Airlines, Aeroflota, S7 Airlines i mnogi drugi. Mi za Vas pronalazimo najbolje moguće letove i avio-kompanije u datom trenutku, a evo i kako.

Rezervacija avio karata do Tivta iz svih delova sveta, kao i podrazumevana relacija: Beograd Tivat, dostupna je putem sistema za rezervaciju karata, a na raspolaganju Vam stoje i Poleti.rs stručnjaci koji na osnovu Vašeg upita, pronalaze optimalan let Beograd Tivat za Vas.

Beograd

Tivat

od 105€

Zašto je Poleti.rs siguran partner za avio karte?

Višegodišnje iskustvo u avio turizmu

Naši avio specijalisti su eksperti za globalne rezervacione sisteme pomoću kojih pronalaze najbolje ponude avio karata.

100% sigurna kupovina

Naša kompanija nikada nije bila u blokadi. Posedujemo sve potrebne dozvole i licence za prodaju avio karata.

Kompletna ponuda na jednom mestu

U našoj ponudi se nalaze avio karte svih avio kompanija koje kombinujemo na osnovu vaših potreba.

Avio karte Beograd Tivat- najveća ponuda avio karata do Tivta

Tivat je grad u Crnoj Gori koji je smešten u Bokokotorskom zalivu. Kao takav, veoma je tražena destinacija kod srpskih turista. Avio-kompanije nude veoma povoljne avio karte Beograd Tivat, te na taj način putnici štede i svoj novac i svoje vreme. Kompletnu ponudu i opciju za avio karte Tivat možete pronaći upravo ovde, gde imate mogućnost da izaberete željeni let do ovog crnogorskog grada.

Cena avionske karte Beograd Tivat

U zavisnosti od toga za koju kartu se opredelite, cena je različita. Uzroci variranja cena avio karte Beograd Tivat mogu biti brojni i variraju u zavisnosti da li je u pitanju cena avionske karte Beograd Tivat u jednom pravcu ili povratna avionska karta Beograd Tivat.

Promotivni periodi, kao i specifični periodi godine su periodi kada možete naći jeftine avio karte Beograd Tivat. Cene letova naravno variraju i od odabrane avio-kompanije, ali budite uvereni da ćemo za Vas pronaći najbolju moguću kartu, ili željeni let možete izabrati iz ponuđenih karata na ovoj stranici.

Okvirne cene karata Beograd Tivat mogu biti slične cenama povratnih karata, pa možete odlučiti šta Vama najviše odgovara.

Trajanje leta Beograd Tivat

Razdaljina od Beograda do Tivta iznosi 498,46 kilometara. Kako ne postoji auto-put koji spaja ova dva grada, putovanje automobilom ili autobusom može biti znatno otežano i može trajati i do 10 sati. To je jedan od razloga zašto ljudi koji putuju u Bokakotorski zaliv najčešće koriste mogućnost avionskog saobraćaja, kako zbog njegove brzine i komfora, tako i zbog veoma povoljne cene.

Let Beograd Tivat je veoma kratak, ali naravno varira u zavisnosti od toga kojom avio-kompanijom letite. Okvirna dužina leta je nešto kraća od sat vremena. Ukoliko nemate vremena za vožnju automobilom ili jednostavno želite da što pre stignete u Tivat, avio karte Beograd Tivat Vam mogu veoma pomoći u tome, s obzirom na to da sa svim procedurama na aerodromu, nije potrebno mnogo vremena da stignete do željenog smeštaja.

Aerodrom u Tivtu

Osim aerodroma u Podgorici, u Crnoj Gori postoji još jedan javni aerodrom koji je u upotrebi. To je aerodrom Tivat koji se nalazi na jugu zemlje, u Bokakotorskom zalivu na oko 4 kilometra od istoimenog grada. Kako se nalazi u blizini popularnih gradova u Crnoj Gori, veoma je značajan za kompletno crnogorsko primorje i turizam. Ovaj aerodrom predstavlja izazov za pilote, jer je okružen planinama i ima pistu koja se završava na 50 metara od mora.

Ovaj aerodrom je otvoren 1957. godine i sa brojnim izmenama danas predstavlja modernu vazdušnu luku kojom godišnje prođe oko milion putnika. Ovaj aerodrom krasi mnogo restorana, kafića, prodavnica, kao i rent a car agencija, koje su veoma korisne jer turisti koji dolaze avionom u Tivat, primorje će najbolje obići ukoliko iznajme auto.

Sadržaj aerodroma u Tivtu

Aerodrom nije velikih dimenzija, ali ovaj aerodrom krase brojni kafići i restorani koji Vam mogu biti idealno mesto za odmoriti dok čekate let. Takođe, ukoliko ste zaboravili neki suvenir, moguće je kupiti sve što Vam treba.

Prevoz sa aerodroma do centra Tivta

Sve informacije u vezi sa prevozom od aerodroma do centra Tivta su promenljive, te je najbolje raspitati se na info-pultu aerodroma o svemu što Vas zanima.

Od aerodroma u Tivtu gde god da ste se uputili, najbrže prevozno sredstvo je auto. Ukoliko niste za opciju da iznajmljujete automobil, taksi bi bio najbolji izbor. Cena taksi prevoza nije veoma skupa, te je prevoz do Kotora i Budve svega okvirno oko 20 evra. Cena raste što je lokacija dalja.

Transfer sa aerodroma u Tivtu do drugih lokacija u Crnoj Gori vrše i autobusi svakodnevno. Kada je u pitanju autobuska karta, cena varira.

Smeštaj u blizini aerodroma

Aerodrom se nalazi na svega 4 kilometara od centra Tivta, 8 kilometara od Kotora i 20 kilometara od Budve, te je izbor smeštaja veoma veliki. Popularni hoteli u ovim gradovima, kao i sve veći izbor apartmana i soba čine ovu državu jednom od najposećenijih letnjih destinacija kada su srpski turisti u pitanju.

Znamenitosti koje preporučujemo za obilazak u Tivtu

Tivat je grad sa veoma burnom istorijom. Kao grad je počeo da se razvija veoma kasno, tek krajem 19. veka kada se izgradila vojno-pomorska luka Arsenal. Danas, Tivat predstavlja grad koji je veoma moderan i kompletno okrenut turizmu. Zbog svoje blizine sa drugim gradovima, moguće je organizovati brojne izlete, pa posetiti i obići i druge gradove, kao što su Herceg Novi, Kotor, Budva.

Ono po čemu je Tivat veoma poznat svakako je luka Porto Montenegro. Ova luka predstavlja jedno od najlepših i najposećenijih mesta kada je crnogorsko primorje u pitanju. Prelepo mesto za šetnju, sa veoma modernom arhitekturom odiše luksuzom i elegancijom u istom momentu. Idealna destinacija za večeru sa porodicom.

Kako mnogi idu u Tivat isključivo leti, bitno je napomenuti da u okolini Tivta ima mnogo plaža koje treba obići, kao što je plaža Plavi Horizonti i plaža Kalardovo. Plaže u Tivtu uglavnom imaju svoj parking koji se dodatno naplaćuje, te cena parkinga varira od 1 do 10 evra.

Sve lokacije u okolini Tivta možete obići organizovanim turama, bilo da idete brodićem, bilo da koristite usluge autobusom.