Avio karte Beograd Sidnej

Let Beograd Sidnej nudi veliki broj avio-kompanija, a najveći broj letova do sada ostvarile su određene avio-kompanije, kao što su: Air Serbia, Etihad, Flydubai, Turkish Airlines, Lufthansa, Alitalia, Austrian, Air France, KLM i mnogi drugi. U zavisnosti kojom kompanijom letite, broj presedanja varira, kao i dužina trajanja putovanja.

Rezervacija avio karata do Sidneja iz svih delova sveta, kao i podrazumevana relacija: Beograd Sidnej, dostupna je putem sistema za rezervaciju karata, a na raspolaganju Vam stoje i poleti.rs stručnjaci koji na osnovu Vašeg upita, pronalaze optimalan let Beograd Sidnej koji odgovara svim Vašim zahtevima i potrebama.

Zašto je Poleti.rs siguran partner za avio karte?

Višegodišnje iskustvo u avio turizmu

Naši avio specijalisti su eksperti za globalne rezervacione sisteme pomoću kojih pronalaze najbolje ponude avio karata.

100% sigurna kupovina

Naša kompanija nikada nije bila u blokadi. Posedujemo sve potrebne dozvole i licence za prodaju avio karata.

Kompletna ponuda na jednom mestu

U našoj ponudi se nalaze avio karte svih avio kompanija koje kombinujemo na osnovu vaših potreba.

Avio karte Beograd Sidnej - najveća ponuda avio karata ka Sidneju

Kada je u pitanju relacija Beograd Sidnej avio karte se veoma brzo rasprodaju, jer su veoma tražene od strane srpskih turista, iako se smatra da je Australija odvojena od ostatka sveta. Pregršt istorijski bitnih znamenitosti i mnoštvo kulturnih zdanja koje ovaj grad nudi, svake godine mame turiste širom sveta.

Avio-kompanije nude veoma povoljne avio karte Beograd Sidnej, te na taj način putnici štede i svoj novac i svoje vreme. Kompletnu ponudu i opciju za avio karte do Sidneja možete pronaći upravo ovde, gde imate mogućnost da izaberete željeni let do ovog grada.

Avionska karta Beograd Sidnej cena

U zavisnosti od toga za koju kartu se opredelite, cena varira i može biti veoma različita. Kada je u pitanju Beograd Sidnej uzroci cena avio karte mogu biti brojni. Cene variraju u zavisnosti da li je u pitanju povratna avio karta Beograd Sidnej ili je reč o karti u jednom pravcu.

Promotivni periodi, kao i specifični periodi godine su periodi kada možete naći jeftine avio karte Beograd Sidnej. Cene letova naravno variraju i od toga kojom avio-kompanijom putujete, ali budite uvereni da ćemo za Vas pronaći najbolju moguću kartu. Takođe, željeni let možete izabrati sami iz ponuđenih karata na ovoj stranici. Okvirna cena avio karte Beograd Sidnej u jednom pravcu može biti slična ceni povratnih karata, pa sami odlučiti šta Vama najviše odgovara.

Trajanje leta Beograd Sidnej

Sidnej je od Beograda udaljen 15.684 kilometara. S obzirom na to da je reč o velikoj udaljenosti, let avionom je najbrža i najjeftinija varijanta za put do Sidneja, jer bi se Vaše putovanje brodom verovatno odužilo na nekoliko nedelja.

Beograd Sidnej let je poprilično dug, ali trajanje leta varira u zavisnosti od toga kojom avio-kompanijom letite. Okvirna dužina leta je oko 22 sata. Dužina puta zavisi od gužvi na aerodromima na kojima presedate, kao i od toga koliko dugo traje pauza na aerodromu na kojem čekate Vaš naredni let. Udobnost i komfor koji Vam pruža putovanje avionom, kao i usluga u avionu učiniće da Vam let protekne veoma brzo i što je najbitnije, veoma sigurno.

Aerodromi na koje možete da sletite u Sidneju

Međunarodni aerodrom Kingsford Smit jedan je od najstarijih aerodroma sveta koji je otvoren davne 1920. godine. Ovaj aerodrom opsluži oko 40 miliona putnika godišnje i smešten je na 8 kilometara južno od centra Sidneja. Aerodrom Kingsford Smit se nalazi u sidnejskom predgrađu Maskot. U Australiji postoje još četiri međunarodna aerodroma i to u Melburnu, Brizbejnu, Pertu i Kerns-u, te u zavisnosti od toga gde putujete tačno u Australiju, možete izabrati aerodrom.

Sadržaj aerodroma u Sidneju

Aerodrom Kingsford Smit ima tri staze za poletanje i sletanje i tri putnička terminala. Brojni restorani, kafići i prodavnice krase ovaj aerodrom, te imate veliki izbor kada je u pitanju hrana i piće. Takođe, ukoliko volite shopping na aerodromu, Kingsford Smit aerodrom je idealno mesto za kupovinu. Brendiranu garderobu, obuću i odeću možete kupiti po sličnim ili čak i jeftinijim cenama nego u centru grada.

Prevoz od aerodroma do centra Sidneja

Veoma je važno napomenuti da su sve informacije u vezi sa transferom od i do aerodroma promenljive, te je najbolje raspitati se na info-pultu samog aerodroma o svemu što Vas zanima.

Najbrža varijanta kojom možete stići sa aerodroma do centra Sidneja svakako je korišćenje voza koji saobraća na relaciji aerodrom Sidnej i centar grada. Takođe, na usluzi Vam je i gradski prevoz, kao i taksi vozila koja voze 24/7. Vozilo koje nije toliko svakidašnje, a može da Vam posluži kao transfer do aerodroma je limuzina. Naime, možete rezervisati svoju limuzinu, koja će Vas voziti ne samo do aerodroma, nego i po celom gradu.

Na samom aerodromu postoji i nekoliko agencija za iznajmljivanje automobila, te ukoliko smatrate da će Vam auto biti od koristi prilikom boravka u Sidneju, ovde imate priliku da sebi obezbedite jedan.

Smeštaj u blizini aerodroma u Sidneju

U Sidneju postoji veliki broj hotela, i nešto manje apartmana i soba za iznajmljivanje. U samoj blizini aerodroma, na samo 700 metara nalazi se Rydges Sydney Airport Hotel. Ovaj aerodrom nudi besplatne transfere za sve goste, sa aerodroma i od smeštaja do aerodroma. U sklopu ovog hotela postoji restoran, spa centar i veoma moderno opremljene sobe. Stamford Plaza Sydney Airport se nalazi na oko 10 minuta vožnje od aerodroma u Sidneju i 15 minuta od centra grada. Ovaj hotel ima svoj bazen, saunu i fitnes centar, te je idealan smeštaj ukoliko odlučite da svoj odmor provedete u Sidneju.

Znamenitosti koje preporučujemo za obilazak Sidneja

Sidnej je veoma naseljen grad, ali i veoma skup grad Australije. Iako je udaljena od ostatka sveta, turiste ne sprečava da svake godine obilaze Sidnej i druge atraktivne destinacije Australije.

Ukoliko planirate put u ovaj grad, koji može da stoji rame uz rame sa svetskim gradovima, kao što je Toronto ili San Francisko, obavezno posetite Operu u Sidneju koja je od 2007. godine deo UNESCO-ove Svetske baštine. Takođe, obiđite Sidnejski most koji je ikona Sidneja. Interesantno je da se na ovom mostu organizuju pešačke ture po ivici vrha mosta, te ako Vas ne plaši visina, ovu avanturu morate da doživite. Ono što privlači turiste je zgrada britanske kraljice Viktorije, koja je sagrađena u devetnaestom veku. Zgrada koja je sagrađena u neormanskom stilu, danas predstavlja tržni centar. Sidnej je grad koji ostavlja bez daha, pa budite sigurno da će vam Vaše putovanje u ovaj australijski grad biti nezaboravna avantura i prelepa uspomena.