Avio karte Beograd Dubai

Avio karte Beograd Dubai – sve na jednom mestu! Let Beograd Dubai nudi veliki broj avio-kompanija, a pojedine avio-kompanije ostvarile su najveći broj letova na relaciji Beograd Dubai, kao što su: FlyDubai, Lufthansa, Aeroflot, Swiss Air, Tarom, Air Serbia, Etihad Airways i mnogi drugi. Mi za Vas pronalazimo najbolje moguće letove i avio-kompanije u datom trenutku, a evo i kako.

Rezervacija avio karata Beograd Dubai iz svih delova sveta, kao i podrazumevana relacija: Beograd Dubai, dostupna je putem sistema za rezervaciju karata, a na raspolaganju Vam stoje i poleti.rs stručnjaci koji na osnovu Vašeg upita, pronalaze optimalan let Beograd Dubai za Vas.

Zašto je Poleti.rs siguran partner za avio karte?

Višegodišnje iskustvo u avio turizmu

Naši avio specijalisti su eksperti za globalne rezervacione sisteme pomoću kojih pronalaze najbolje ponude avio karata.

100% sigurna kupovina

Naša kompanija nikada nije bila u blokadi. Posedujemo sve potrebne dozvole i licence za prodaju avio karata.

Kompletna ponuda na jednom mestu

U našoj ponudi se nalaze avio karte svih avio kompanija koje kombinujemo na osnovu vaših potreba.

Avio karte Beograd Dubai - najveća ponuda avio karata za Dubai

Dubai je najveći i najgušće naseljeni grad u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Turisti iz Beograda sve češće biraju Dubai kao destinaciju svog odmora, pa se avio karte Beograd Dubai veoma brzo prodaju. Iako se nalazi u prvih 20 najskupljih gradova na svetu, Dubai je grad koji poseti oko 15 miliona turista godišnje.

Celokupnu ponudu i opcije za avio karte do Dubaija možete pronaći upravo ovde, gde imate mogućnost da izaberete željeni let do ovog grada prema svim Vašim potrebama i zahtevima.

Avio karta Beograd Dubai cena

U zavisnosti od toga za koju kartu se opredelite, cena je različita. Uzroci variranja cena avio karte Beograd Dubai mogu biti brojni i variraju u zavisnosti da li je u pitanju avio karta Beograd Dubai povratna ili u jednom pravcu.

Promotivni periodi, kao i specifični periodi godine su periodi kada možete naći jeftine avio karte Beograd Dubai. Cene letova naravno variraju i od odabrane avio-kompanije, ali budite uvereni da ćemo za Vas pronaći najbolju moguću kartu. Željeni let možete izabrati iz ponuđenih karata na ovoj stranici.

Okvirne cene karata Beograd Dubai mogu biti slične cenama povratnih karata, pa možete odlučiti šta Vama najviše odgovara.

Beograd Dubai let – dužina putovanja

Dubai je od Beograda udaljen čitavih 3.805 kilometara. Zbog velike kilometraže, kao i nepristupačnog terena kroz pustinju, najidealnija i najjeftinija varijanta je avionski saobraćaj.

Beograd Dubai let traje okvirno oko 5 sati. Ukoliko se odlučite za avio-kompanije čija usluga podrazumeva presedanje, Vaše putovanje će trajati znatno duže.

Beograd ima razliku od -2 sata u odnosu na Dubai, tako da prilikom sletanja ne zaboravite da pomerite Vaše časovnike za dva sata unapred.

Aerodromi na koje možete sleteti u Dubaiju

Dubai ima dva aerodroma, Međunarodni aerodrom Dubai i aerodrom Al Maktoum, koji je pušten u promet pre nekoliko godina. Glavni aerodrom predstavlja Aerodrom Dubai koji je i međunarodni aerodrom Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Aerodrom Dubai

Nalazi se na oko 4 kilometara istočno od grada. Kroz ovaj aerodrom, godišnje prođe više od 70 miliona putnika, te ga to upravo čini jednim od najprometnijih aerodroma sveta.

Aerodrom Dubai je zvanično otvoren 1960. godine. Ovaj aerodrom je sedište avio-kompanija Emirates, FlyDubai i Qantas.

Sadržaj Međunarodnog aerodroma Dubai

Ovaj aerodrom se sastoji od dve piste i tri putnička terminala sa kojih poleće oko 150 avio-kompanija ka više od 250 destinacija celog sveta. Prvi terminal je glavni i služi za međunarodne letove, dok je drugi namenjen za reginalne i low cost kompanije. Treći terminal koriste samo Emirati.

Aerodrom je veliki, te ga krasi mnogo kafića, restorana i prodavnica koje možete obići neposredno pre poletanja ili nakon sletanja.

Prevoz od aerodroma Dubai do centra grada

Sve informacije u vezi sa prevozom od aerodroma do centra grada su promenljive, te je najbolje raspitati se na info-pultu aerodroma o svemu što Vas zanima.

Od aerodroma do grada je svakako najlakše stići taksijem. Postoje i metro stanice, kao i veliki broj autobuskih linija, od kojih su najčešće 401 i 402. Cene su približno iste, tako da je izbor opcije putovanja do centra individualan.

Aerodrom Al Maktoum

Ovaj aerodrom se nalazi na 70 kilometara od aerodroma Dubai. Kako je veliki broj ljudi koji svakodnevno putuju u Dubai, aerodrom Al Maktoum ima tendenciju da postane jedan od najprometnijih aerodroma na svetu.

Smeštaj u blizini aerodroma u Dubaiju

Popularni hoteli u Dubaiju, kao i sve veći izbor apartmana i soba čine ovu državu jednom od veoma posećenih i traženih destinacija kada su srpski turisti u pitanju. Posetiocima je u ponudi veliki i raznovrstan izbor smeštaja, te svako može naći smeštaj po svojoj želji i svim zahtevima.

Znamenitosti koje preporučujemo za obilazak Dubaija

Dubai je poznat po fenomenalnom šopingu, te je zasigurno da ga ne treba propustiti. Jutarnji safari pustinjom je jedna od aktivnosti koje morate obići ukoliko se nađete u ovom gradu. Ova pustolovina traje oko tri sata i ostavlja veliki utisak na posetioce. Vožnja balonom ili hidroavionom pruža savršeni užitak, jer imate mogućnost da iz ptičije perspektive vidite sva arhitektonska čuda Dubaija. Vožnja balonom može trajati čitav dan, dok je vožnja hidroavionom dosta kraća i traje 40 minuta, te Vam daje priliku da ostatak dana odmarate i uživate u čarima ovog grada. Ono što Vam može biti veoma interesantno svakako je velika tura autobusom. To je najlakši način da za najkraće vreme vidite veliki deo Dubaija i upoznate se sa gradom. Mnogo je još atrkacija, znamenitosti i aktivnosti koje možete videti i raditi u ovom gradu, pitanje je samo koliko imate vremena i šta Vas konkretno zanima.