Avio karte Beograd Dizeldorf

Avio karte Beograd – Dizeldorf sve na jednom mestu! Let Beograd Dizeldorf nudi veliki broj avio kompanija, a najveći broj letova do sada ostvarile su određene kompanije, kao što su: Air Serbia, LOT, Lufthansa, SWISS, Turkish Airlines, Austrian Airlines, Alitalia i mnogi drugi, a mi za Vas pronalazimo najbolje moguće letove i aviokompanije u datom trenutku.

Na našem sajtu  moguća je rezervacija avio karata do Dizeldorfa iz svih delova sveta, kao i podrazumevana relacija: Beograd Dizeldorf avionom, koja je dostupna preko sistema za rezervaciju karata. Na raspolaganju vam stoje i poleti.rs stručnjaci, koji na osnovu Vašeg upita, pronalaze optimalan let do ovog nemačkog grada.

Zašto je Poleti.rs siguran partner za avio karte?

Višegodišnje iskustvo u avio turizmu

Naši avio specijalisti su eksperti za globalne rezervacione sisteme pomoću kojih pronalaze najbolje ponude avio karata.

100% sigurna kupovina

Naša kompanija nikada nije bila u blokadi. Posedujemo sve potrebne dozvole i licence za prodaju avio karata.

Kompletna ponuda na jednom mestu

U našoj ponudi se nalaze avio karte svih avio kompanija koje kombinujemo na osnovu vaših potreba.

Avio karte Beograd Dizeldorf - najveća ponuda avio karata do Dizeldorfa

Dizeldorf je glavni grad nemačke pokrajine Nordvestfalija. Uz gradove Berlin, Minhen, Hamburg i Frankurt predstavlja najveći ekonomski, kulturni i politički centar Nemačke, te je tako i jedna od veoma traženih lokacija srpskih turista. Avioprevoznici nude povoljne karte do ovog nemačkog grada. Kompletnu ponudu i opcije za avio karte do Beča možete pronaći upravo ovde, gde imate priliku da izaberete let koji odgovara svim Vašim potrebama i koji ispunjava sve Vaše zahteve.

Cena avio karte Beograd Dizeldorf

U zavisnosti od toga za koju se opredelite, cene povratnih avio karata Beograd Dizeldorf variraju. Uzroci variranja mogu biti brojni, a to su promotivni periodi sa znatno jeftinijim kartama, kao i specifični periodi godine, ali i vreme preostalo do Vašeg leta. Cene letova Beograd Dizeldorf naravno variraju i od odabrane avio kompanije, a budite uvereni da ćemo za Vas pronaći najjeftinije avio karte Beograd Dizeldorf, ili željeni jeftini letovi Beograd Dizeldorf mogu se izabrati iz ponuđenih karata na ovoj stranici.

Okvirne cene karata u jednom smeru mogu biti slične cenama povratnih karata Beograd Dizeldorf, pa možete odlučiti šta Vam najviše odgovara.

Beograd Dizeldorf avion – dužina leta

Beograd je udaljen od Dizeldorfa 1.240 kilometara, pa je najbolja opcija putovati avionom, kako vam put ne bi trajao više od 12 sati. Ne samo da je najbolja i najbrža opcija da se odlučite za put avionom, već je to ujedno i najjeftinija i najudobnija varijanta.

Let Beograd Dizeldorf može da traje oko 2 sata i 15 minuta ukoliko letite avio-kompanijom koja nudi direktan let Beograd Dizeldorf. Ukoliko nemate vremena za vožnju automobilom, ili jednostavno želite da što ranije stignete u Dizeldorf, avio karte Beograd Dizeldorf mogu biti izuzetna pomoć s obzirom na to da sa svim procedurama na aerodromu, nije potrebno više od nekoliko sati do sletanja na aerodrom, i dolaska do željenog smeštaja.

Aerodrom u Dizeldorfu

Aerodrom Dizeldorf je otvoren 1927. godine i  treći je po veličini aerodrom u Nemačkoj. Jedino su aerodromi Minhen i Frankfurt veći od njega. Aerodrom u Dizeldorfu se nalazi na 9 kilometara od centra grada i na njemu su smeštene baze za Condor, Flybe, Germania, Lufthansa, Laudamotion, Ryanair, SunExpress i TUI fly Deutschland kompanija.

Na aerodomu u Dizeldorfu je i sedište aviokompanije Eurowings. Na aerodromu posluje 70 aviokompanija i sa njega se možete uputiti na preko 190 destinacija sveta što ga čini popularnim povezanim letom. Aeordorom Dizeldorf ima piste za parkiranja za 107 aviona istovremeno.

Sadržaj aerodroma u Dizeldorfu

Aerodrom Dizeldorf nudi veliki izbor prodavnica, barova i restorana koji rade svaki dan u godini. Više od 100 prodajnih mesta će vam omogućiti kvalitetno provedeno vreme. Bilo da ste raspoloženi za šoping po promotivnim cenama ili želite da pojedete nešto u restoranu internacionalne kuhinje, restoranu brze hrane ili da samo užinate – aerodrom u Dizeldordu će vam to i omogućiti svojom raznovrsnom ponudom.

Prevoz sa aerodroma do centra grada Dizeldorfa

Kada je u pitanju prevoz sa aerodroma, važno je napomenuti da su u pitanju promenljive informacije i da je važno da se pre planiranja puta informišete o najažurnijim informacijama tako što ćete posetiti zvanične sajtove svih ovih uslužnih prevoznika i organizacija kako biste dobili ispravne i validne podatke.

Sa aerodroma do centra grada možete stići vozom, S-Bahn linijom 7. Voz kreće sa terminala C na svakih pola sata i do centra Dizeldorfa mu je potrebno svega 12 minuta. Karta se kupuje pre ulaska u voz i košta oko 2.20 evra.

Od aerodroma do glavne železničke stanice voze i autobusi. Put autobusom traje 22 minuta, a cena karte je ista ili veoma slična kao cena karte u vozu. Autobusi saobraćaju na svakih 20 minuta.

Taksi prevoz nije mnogo jeftin, te se preporučuje vožnja autobusom ili vozom u zavisnosti šta Vam više odgovara.

Smeštaj u blizini aerodroma u Dizeldorfu

Aerodrom Dizeldorf u svojoj blizini ima nekoliko hotela sa odličnom uslugom, te se posetioci mogu odlučiti za neku od ovih opcija:

Sheraton Dizeldorf hotel je veoma elegantni hotel čija je usluga na visokom nivou. Tihe sobe sa veoma udobnim krevetima i čistim kupatilima, mame turiste širom sveta da odsednu baš u njemu ukoliko se nađu u ovom nemačkom gradu.

Maritim hotel u Dizeldorfu nudi elegantne sobe sa besplatnim bežičnim internetom, spa centrom i 4 restorana. Pešačkim mostom, ovaj hotel je direktno povezan sa aerodromom.

Pansion na aerodromu u Dizeldorfu je veoma čist smeštaj kojim su gosti zadovoljni zbog blizine sa aerodromom. Ovaj pansion je idealna opcija za one koji presedaju na aeordromu u Dizeldorfu, te im je potreban smeštaj za jednu noć.

Znamenitosti koje preporučujemo za obilazak u Dizeldorfu

U koje god doba godine da se nađete u Dizeldorfu, pronaći ćete zabavu po svom ukusu. Možda baš u vreme vaše posete bude neki od poznatih sajmova ili veličanstvenih karnevala. Međutim, i da nije ništa aktuelno, sigurno je da vam neće biti dosadno na obali Rajne. Dizeldorf nudi pregršt atrakcija koje će vam se zasigurno dopasti, a mi vam navodimo samo neke od njih.

Muzeji

Jedan od najprepoznatljivijih muzeja je Muzej K 20 u kome se čuvaju eksponati do XX veka, a K 21 je muzej sa delima savremene umetnosti nakon XX veka. Stadmuseum je sjajan izbor ukoliko vas zanima istorija grada sve od antičkog doba do danas, on je ujedno najstariji muzej i datira iz 1783.

Za sve zaljubljenike u književnost i nemačku kulturu muzej Gete koji je smešten u predivnom istorijskom objektu je nezaobilazna destinacija. Muzej filma je još jedan mini raj za sve ljubitelje bioskopa. Ovaj interaktivni muzej pruža uvid u svet bioskopa od njegovog početka do danas. Posebnu pažnju u ovom muzeju privlači filmski studio i sekcija specijalnih efekata koji pružaju uvid u stvaranje filmova.

Crkva Svetog Lamberta

Crkva Svetog Lamberta je fascinantna građevina iz 1349 godine. Smeštena je u Starom Gradu i predstavlja pečat grada. Početkom XIX veka je pretrpela požar, ali je odmah zatim restauirana. Toranj crkve je ostao nakrivljen i zbog toga možete čuti da crkvu nazivaju još Krivi toranj Dizeldorfa. Iako postoje spekulacije da će se toranj sam od sebe ispraviti kada se u njemu bude venčala nevina devojka, istina je da su radnici samo koristili vlažno drvo koje se vremenom osušilo i rotiralo.

Kraljevska aleja

Ukoliko ste raspoloženi za šoping ili bar za razgledanje, posetite čuvenu Kraljevsku aleju. Aleja se prostire na dužini od jednog kilometra, a na svakom ćošku je druga radnja ekstravagantne odeće, nakita i parfema svetskih top brendova. Čak i kada ste samo raspoloženi za šetnju, možete otići do šetališta na obali Rajne, mestu koje povezuje Stari grad sa lukom u Dizeldorfa. Ovo šetalište je puno kafića i barova i idealno je za opušteniju varijantu i uživanje u lepoti grada.